#1 08-09-2010 15:46:27

kwmracing.nl
Gebruikers
Van: Zuid Holland
Geregistreerd: 23-11-2009
Posts: 26
Website

Kartcurssen en kartlessen weer van start | De Uithof Den Haag!

Met veel enthousiasme kunnen wij jullie mededelen dat vanaf komend weekend 12 september onze kartlessen op kartbaan De Uithof weer van start gaan!

Na lang wachten, vanwege het faillissement van De Uithof, werd jullie geduld aardig op de proef gesteld; maar het resultaat mag er zijn. Met het leggen van een nieuwe lay-out; is de baan uitdagender dan ooit. Oa. is er een fenomenale kombocht `G-Force’ gebouwd en met de komst van snelle en uitdagende bochten, is het voor zowel wedstrijdrijder als beginner, een must om te rijden.

Ook het materiaal is vervangen. Komend weekend, staan er voor de komende maand Sodi RX7´s op jullie te wachten, om vanaf volgende maand, in te kunnen stappen in een gloednieuwe vloot SODI GT5´s. Het ´neusje van de zalm` van de indoorkarts en tevens een primeur in Nederland. Met de komst van de nieuwe karts zal tevens een remote-control systeem worden geïnstalleerd, om de veiligheid van u (en uw kinderen) te waarborgen.

Vervolgens is de horeca onder handen genomen. Er is ruimte gemaakt voor meer zitgelegenheid, sfeer en kwaliteit; om een ieders bezoek nog aantrekkelijker te maken.

Wij hopen op jullie komst en ontvangen graag een reactie mbt eventuele aanwezigheid.
Aanwezig           : 09:00uur
Start                    : 09:30uur


KWM Racing Team

RK1 Dealer en Servicepoint & EKS Dealer en Servicepoint
GP4 Servicepoint

Offline

Forum footer

© Copyright 2024. Powered by Qbixx | Webservices

smash